FORGOT YOUR DETAILS?

TRAIESTE EXPERIENTA
NEW HOLLAND

INOVATIE SI PERFORMANTA
PRODUCTIVA

GEOTECH PARTS VESTI BUNE RASPANDITE REPEDE

GENERATIA AGRICULTURII PUTERNICE

AGRICULTURA MODERNA

REDUCERI PANA LA 40% ONLINE

VEZI MAGAZINUL

PIESE DE SCHIMB PENTRU TOATE UTILAJELE AGRICOLE

UTILAJE AGRICOLE MODERNE

PRETURI DE LA 1 RON

MAGAZIN ONLINE

CAUTA REDUCERILE SAPTAMANII

UNIC • ECONOMIC
CONFORTABIL

DISCOUNTURI PANA LA 40%

PIESE LAVERDA SI NEW HOLLAND

PREV
NEXT

GEOTECH PARTS - ARMATA AGRICOLA PENTRU RECOLTE DE INVIDIAT SI ECONOMIE BUGETARA.

Prin magazinul online va putem ajuta sa obtineti piese pentru utilajele dvs. agricole si sa mentineti in miscare toata recolta.

OK, DE CE GEOTECH PARTS?

Ei bine sunt o multime de motive, insa cel mai important este faptul ca suntem dedicati acestui domeniu in procent de 100%. Suntem interesati sa oferim o solutie clientului!

Piese New Holland

Tot ce trebuie să faceți dacă doriți să găsiți piesele New Holland de care aveți nevoie, mergeti la cea mai apropiata sucursala Geotech Parts.

Piese Laverda

In calitate de distribuitori pentru piese de schimb Laverda, va putem oferi o cantitate foarte mare si ampla de piese agricole de schimb, toate originale și de calitate.

Utilaje Marinelli

Foloseste utilajele agricole ca un PROFESIONIST. Distribuim utilaje marca Marinelli la pret de productator si cu certificat de originalitate numai in sediu sau online.

Piese John Deere

In magazinele noastre , avem o mare cantitate de piese de schimb pentru utilajele agricole John Deere combine agricole la preturi competitive.

PIESE DE SCHIMB

Prin magazinul online, GEOTECH PARTS va ofera o gama larga de produse si accesorii pentru utilaje dvs agricole la preturi fara concurenta.

UTILAJE UZATE

In dorinta de a putea ajuta toate tipurile de agricultori, Geotech Parts, ofera spre vanzare atat utilaje noi cat si utilaje second-hand sau reconditionate.

EXPERTI MECANICI

Echipa noastra de suport va face tot posibilul pentru a oferi cel mai bun răspuns pentru problemele utilajelor dvs. agricole.

Unic distribuitor pentru multe marci de utilaje agricole, Geotech Parts va poate oferii.

  • Utilaje Agricole MARINELLI

    Comercializam piese de schimb si utilaje agricole originale marca Marinelli.
  • Piese de schimb New Holland

    Piesele agricole marca New Holland sunt la mare cautare datorita calitatii si durabilitatii.
  • Uleiurile AMBRA, AKCELA si MOBIL.

    Ambra cuprinde toate tipurile de lubrifianți specifici, uleiuri de motor, uleiuri de transmisie , uleiuri hidraulice de frână, unsori si fluide de protectie pentru radiatoare precum și produse de înaltă tehnologie
CONTACT

ESTI UN PROASPAT AGRICULTOR SAU UNUL EXPERIMENTAT?

Echipa Geotech Parts a decis, sa faca ceea ce nu a facut nimeni pana acum din concurenta. Vom deschide blogul agriculorului modern.

Cu sfaturi esentiale, secrete din partea celor mai experimentati agricultori, Echipa Geotech Parts va comunica in mod constant agricultorului nostru, secretele celor mai bogate culturi.

Concurenta pana acum a crezut ca un astfel de blog poate scadea vanzarile, insa noi avem experienta clientului multumit si dorim sa facem publice toate reusitele agricultorilor nostrii si metodele prin care au fost obtinute.

ULTIMELE STIRI

VIEW ALL -

TEHNOLOGII SI PARERILE CLIENTILOR

Am reusit impreuna cu cei de la Geotech Parts, refacerea intregii flote agricole in o perioada de 3 ani. Ma declar pe deplin multumit de calitatea utilajelor si a produselor achizitionate.

Fieraru Ioan

Manager Agrozim
Tehnici inovative, produse originale si preturi foarte mici, in cantitati mai mari, preturile sunt negociabile. Nota 10 Geotech!

Andrei Paru

SWIFT Agricola

Bartus Laurentiu

Euro Agri Group
Pe partea de piese pentru utilajele agricole de la New Holland, Geotech Parts sunt expertii din domeniu.
TECHNOLOGII

VREI SA LUCRAM IMPREUNA?

O sa facem tot ce putem astfel încât proiectul tău sa devina mândria ta!

TOP